Løsningsorienteret Joomla Seo ekspert

Man skal aldrig pille ved noget man ikke har forstand på – det er mit motto. Hvis man så påtænker sig at gøre det alligevel, så skal man virkelig også sætte sig ordentligt ind i tingene – især når man taler om it verdenen. Nu har vi en Joomla hjemmeside, og ville gerne have den til at være mere synlig – men lige her var det så jeg kontaktede nogle Joomla eksperter der hed Joomlakonsulenten.dk for nu var jeg da virkelig på glatis. Her var der godt nok en der havde styr på det han lavede og styr på hvordan man arbejder med Joomla hjemmesider. Jeg fik en god snak med ham, og overlod alt omkring Joomla til ham – det han kom med tilbud på, var at det var løsningsorienteret og effektivt og uden tossede bindinger.

Joomla og Seo

Jeg husker ikke hvad det var han fortalte omkring joomla seo, jeg husker bare at han fortalte at det var det der skulle til i vores tilfælde – han ville optimere vores hjemmeside og så lave et eller andet med det her SEO. Noget af det jeg fik med var, at jeg kom ud til de kunder jeg gerne ville have i min butik – og det fik jeg. Så det her SEO må kunne et eller andet – og Joomlakonsulenten må være fagligt dygtig siden vi har kunnet vækste efter vi fik dem til at hjælpe os med vores online synlighed. Jeg er glad for at jeg ikke selv påtog mig den opgave, og koncentrerede mig om det jeg var god til.